10. något jag är stolt över

här vill jag vara stark och säker nog att skriva "mig själv" så jag gör det en dag ska jag vara stolt över mig själv <3

8. ett ögonblick

just precis nu fick jag ett mysigt sms, så det får bli mitt ögonblick. åh jag är så kär, älskar att känna mig så här. ska ringa honom nu :)

7. min bästa vän

jag har inte en bästa vän, det är flera personer jag tycker så otroligt mycket om, men hannah östman är värd allt här i världen, vi finns alltid där för varandra, måste inte prata varje dag, utan vi finns när den andra behöver. sen har jag otroligt roligt med henne också! andra att nämna är sandra, hanna, amanda, kristina. finfina tjejer

5. vad är kärlek?

jag vet inte. men jag vet att allt känns så bra med simon, jag vågar vara mig själv och mår så bra som jag kan trots allt runt omkring. älskling

4. det här åt jag idag

lätt. ett glas mjölk imorse, 4 stycken godisar som blivit över. end of story. jag och min matfobi

3. mina föräldrar

mami och papi alltså. min mamma heter maria och pappa bengt ola, mamma är född 63 och två år äldre än pappa som är 65a. mamma har inga helsyskon men två halvbröder från hennes mamma, och minst två systrar från sin pappa. pappa har en bror, som är den godaste jag vet. har många gånger önskat att han kunde varit min pappa istället.. i somras flyttade mamma och pappa isär efter världens sämsta förhållande, när mamma fick cancer började pappa träffa en annan och var otrogen en lång tid mot henne medan hon var i umeå.. det känns bra att det är över nu. pappa är tillsammans med camilla som har fanny och alva, fanny är fantastisk... mamma träffar janne, jättesnäll men upptagen kille. jag och mamma kommer så otroligt bra överens, hon får veta allt, medan pappa inte har en aning om någonting, vi träffas inte ens längre.. jag känner mig så otroligt sårad över att han stack till camilla medan jag fick vara hemma med elin och frida som mådde så dåligt över mammas sjukdom.. killar är bra på att svika mig.

1. fem saker du inte visste om mig

okej, försöker mig på att skriva den här listan på mobilen, ni får ursäkta radbyten osv. 1. jag är otroligt paranoid och osäker, kan aldrig lita på att när någon säger något snällt till mig så är det sant. jag tror endast att folk skrattar bakom min rygg för att jag är så lättlurad och verkligen tror att jag skulle vara värd något. 2. jag har varit kär på riktigt en gång, men jag fick aldrig den personen och det gör fortfarande ont och jag tror aldrig jag kommer kunna släppa att det aldrig blev något. 3. min riktiga morfar har sagt upp kontakten med mig eftersom jag tog bort honom som vän på facebook pga nervärderande kommentarer, han är en förvuxen bebis och jag saknar honom enormt. 4. jag har ett väldigt öppet förhållande med min mamma, hon vet exakt allt om mig. 5. jag har legat med fler än jag vill stå för.

när blir du nöjd emma?

fantastiskt

du

att det ska vara så svårt nu ska jag tydligen bli flickvän?

RSS 2.0